Esolief®

Ruokatorven limakalvon suojaavaan hoitoon ja helpottamaan refluksitaudin oireita

Esolief® on ruokatorven limakalvon suojaavaan hoitoon tarkoitettu nieltävä liuos, joka sisältää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin yhdistelmää. ESOLIEF® tarjoaa nopean lievityksen ruokatorven refluksitaudin oireisiin, kuten närästykseen, ylävatsan kipuihin, hapon nousemiseen ruokatorveen, ärsytysyskään ja äänihäiriöihin.

ESOLIEF® on miellyttävä viinirypäleen makuinen liuos, joka lievittää nopeasti, noin 30 minuutissa, närästysoireita ja edistää ruokatorven limakalvon paranemista.

ESOLIEF® vaikuttaa 30 minuutissa ja lievittää närästystä
jopa 3 tunnin ajan.

Käytä sellaisenaan helpottamaan refluksitaudin oireita
tai täydentämään närästyksen lääkehoitoa.

Vaikuttavat aineet

HYALURONIHAPPO ja KONDROITIINISULFAATTI

Suojaavat yhdessä ruokatorven limakalvoa ja edistävät ruokatorven limakalvovaurioiden parantumista. Hyaluronihapon hygroskooppisten ominaisuuksiensa (kyky imeä vettä) ansiosta se pystyy säätelemään kudosten kosteutta ja veden kulkeutumista varmistaen kudosten uusiutumisprosessille suotuisan kostean ympäristön ylläpitämisen. Kondroitiinisulfaatti pystyy neutraloimaan ruoansulatusentsyymien haitallisen vaikutuksen ruokatorven limakalvolle.

POLOKSAMEERI 407 ja POLYVINYYLIPYRROLIDONI (PVP)

Poloksameeri 407 on limakalvolle hyvin kiinnittyvä eli bioadhesiivinen ainesosa, joka ylläpitää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin suojaavaa vaikutusta vatsan erittämän suolahapon ja pepsiinin vaikutuksia vastaan. Polyvinyylipyrrolidoni (PVP) muodostaa yhdessä poloksameeri 407:n kanssa suojaavan kalvon, jolla on hyvät mekaaniset ja mukoadhesiiviset ominaisuudet.

ANNOSTUS JA KÄYTTÖOHJEET

Ota yhden annospussin sisältö jokaisen aterian jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa tai terveydenhuollon ammattilaisen antamien ohjeiden mukaisesti.

PAKKAUS: 20 kpl x 10 ml annospussia

VASTA-AIHEET JA HUOMIOITAVAA

Älä tule käyttää jos on yliherkkä yhdelle tai useammalle aineosalle. Vaikka tunnettuja haittavaikutuksia ei ole, tätä tuotetta ei tule käyttää raskauden tai imetyksen aikana. Älä anna valmistetta alle 12-vuotiaille lapsille. Jos oireet pitkittyvät, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Yhteisvaikutuksia muiden suun kautta otettavien valmisteiden kanssa ei ole tiedossa.

AINESOSAT

Hyaluronihapon natriumsuola, kondroitiinisulfaatti, poloksameeri 407, polyvinyylipyrrolidoni, ksylitoli, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, aromit, puhdistettu vesi.

ESOLIEF® on viinirypäleen makuinen liuos, joka on tarkoitettu ruokatorven refluksioireiden hoitoon

  • Suojaa ruokatorven limakalvoa

  • Edistää limakalvon parantumista

  • Helpottaa nopeasti närästyksen oireita

ESOLIEF® on CE 0477 lääkinnällinen laite

Valmistaja: Biofarma

Markkinoija Suomessa: Sabora Pharma Oy

APTEEKISTA

Copyright© 2023
Sabora Pharma Oy
All rights reserved

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.